Прожекциите от международния филмов фестивал „Любовта е лудост” продължават и вторник вечер в Lucky Дом на киното. Филмите са романтичната драма „ТАМ, КЪДЕТО НИКОГА НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ” на режисьора Паоло Франки и комедията „ЗА ТВОЕ ДОБРО” на Карлос Терон.

Първата прожекция тази вечер ще бъде тази на „ТАМ, КЪДЕТО НЕ СМЕ ЖИВЕЛИ” от 19:00 ч. с участието на Еманюел Дево, Фабрицио Гифуни, Джулио Броджи и др. Сюжетът се развива около емоционалните конфликти на Франческа – дъщеря на известен торински архитект, когото тя посещава рядко. Дълги години Франческа живее в Париж със своята дъщеря и съпруга си, но поради домашен инцидент трябва да се върне при баща си в Торино.

По-късната прожекция от „ЗА ТВОЕ ДОБРО”  ще бъде на комедията „ЗА ТВОЕ ДОБРО” с участието на Хавиер Камара, Хосе Коронадо, Роберто Аламо и др. Получил наградата на журито в Хамбург миналата година, филмът показва унищожаването на спокойния и щастлив живот на трима братовчеди – Артуро, Чус и Иполито. Всичко тръгва на зле, когато дъщерята на Артуро и Изабел решава в последния момент да не се омъжи за приятеля си Агустин като го зарязва буквално пред олтара заради Алекс – свободомислещ анархист, пълна противоположност на консервативния Артуро. В неочаквания обрат на съдбата си  Артуро не е сам – дъщерите и на двамата му братовчеди също се оказват с приятели, не по вкуса на бащите си…

Програмата на „Любовта е лудост“ продължава до 23 септември с по две прожекции – от 19:00 и в 21:00 часа. Акцент ще бъде полският филм „СТУДЕНА ВОЙНА“, носител на „Златна палма“ за режисура в Кан, който разказва любовна история, която се разгръща по времето на Студената война между Изтока и Запада през миналия век. Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на сайта www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната програма на града и е подкрепен от Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…