Международният филмов фестивал „Любовта е лудост” продължава да предлага на пловдивчани качествени филми от цял света, посветени на любовта и различните й проявления. Тази вечер ще бъдат прожекциите на „ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ“ на Давид Серано и „СЪСТЕЗАТЕЛКАТА И ЗАТВОРНИКЪТ“ на Михаел Роскам.

От 19:00 ч. зрителите ще могат да гледат комедията „ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ“ с участието на Белен Куеста и Карла Диего. Историята разказва за младата Нурия, която изглежда няма причини да бъде недоволна от живота – има приятел, готов да се ожени за нея, родителите й я обожават. Проблем е само Хорхе - мъжът, за когото Нурия все още е формално омъжена, макар двамата да живеят разделени вече две години.

От 21:00 ч. любителите на високите скорости ще могат да се насладят на трагичната любовна история „СЪСТЕЗАТЕЛКАТА И ЗАТВОРНИКЪТ“ с Матиас  Шонхаерт и Адел Екзаропулос. В гръцката продукция На фона на брутална престъпна банда в Брюксел се заражда една трагична любовна история между гангстера Гиги и Биби - млада състезателка. Ще успеят ли двамата да открият баланс между любовта и желанието да се преминава границата?

Програмата на „Любовта е лудост“ продължава до 23 септември с по две прожекции – от 19:00 и в 21:00 часа. Акцент ще бъде полският филм „СТУДЕНА ВОЙНА“, носител на „Златна палма“ за режисура в Кан, който разказва любовна история, която се разгръща по времето на Студената война между Изтока и Запада през миналия век. Повече за фестивала и самите филми можете да научите от фейсбук страницата на LUCKY Дом на киното, а билети можете да откриете на сайта www.boxoffice.bg. Фестивалът е включен в културната програма на града и е подкрепен от Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…