Френският “Вижте как танцуваме” е късната прожекция в Лъки

И тази седмица стартира с доза качествено кино в рамките на Киномания в Пловдив. От 18.30 часа можете да гледате филма на Киран Коларов “Мълчанието на сестра ми” с Ованес Торосян, Деян Донков и други. Трагикомични история за едно семейство, изоставено от бащата. Единствена следа от него е фамозната му колекция от нощни пеперуди – “свидетелство” за безбройните женски сърца, които е покорил. Унизена от предателството на мъжа си, Виена се опитва да предотврати разпада на фамилията… С налудничавото си поведение иска да възцари морален ред и дисциплина сред децата си. След драматични премеждия, сломената майка предприема отчаян ход…

В 20.45 часа можете да се насладите на френския “Вижте как танцуваме”. С чудесен кастинг, който включва млади надежди на френското кино и звезди от ранга на Шарлот Рамплинг и Карол Буке, комикът Мишел Блан снима продължение на комедията си от 2002 г. “Целунете когото искате”. “Вижте как танцуваме” се занимава с различни теми, някои лековати, други по-сериозни, и ни среща с няколко персонажи, чиито житейски пътища се пресичат. Надникваме в един микрокосмос от парижкия живот. Отделните истории са заснети почти като скечове, хуморът е в изобилие, а сюжетът обещава някои неочаквани обрати, докато гледате един филм „между приятели“.

Поради големия интерес е предвидена извънредна прожекция на “Ван Гог: Пред портите на вечността” в четвъртък (29.11) от 20.30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…