Лятно кино в Парка тази вечер в  Розариума, от 21 часа, предлага ленатата  "Всички знаят", Испания, 2018.

С цели 2 награди „Оскар” в биографията си, Асгар Фархади продължава да изследва нови територии - този път с помощта на Пенелопе Круз и Хавиер Бардем!
Не пропускайте уникалната драма "Всички знаят" в програмата на Лятно кино в парка - ВХОД СВОБОДЕН!

Лятно Кино в Парка е част от програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC и е най-популярният формат за за кино на открито в страната. Прожекциите ни следват една проста формула: класически филм на голям екран в неповторима обстановка – градски пространства, паркове, градини, исторически забележителности, плажове, фестивали. Използваме съвременни екрани, цифрови проектори и специално приспособено звуково оборудване, за да осигурим визуално и аудио изживяване с кино качество, но с магията да бъдем под звездите.

Носете си нещо за сядане и репелент! Вземете и приятели!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…