28 ноември ще бъде феноменален в Mall Plovdiv! Ела да се срещнеш със звездите на "Диви и щастливи", а след това те очаква и самата премиерна прожекция на филма.
Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и Александър Сано идват в Пловдив, за да се снимат с почитатели и раздават автографи, така че не забравяй да вземеш със себе си най-хубавата си усмивка и добро настроение.

„Диви и щастливи“ е новото българско филмово приключение. Обикнатият от публиката екип на "Привличане" сега се впуска в романтични преживявания по пътя.
Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са приятелки от деца с буйна кръв и големи мечти. Животът обаче им дава отпор и двете работят нещо, което никога не са искали. Боряна е влюбена отново и е готова да направи всичко за мъжа, който ѝ сваля звезди. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богато семейство, за което работи, но без да иска отвлича сина им и забърква най-добрата си приятелка в
престъплението. Полицията е по петите им, но двете жени отново усещат огъня в кръвта, който им е давал сили и ги е правел пълноценни като деца. Поредица от импулсивни решения и налудничави действия ги пращат на диво приключение и шеметна гонка с най-изпечения ловец на хора извън закона – инспектор Донев (Александър Сано).

Много смях, див екшън, авторска музика, вярно приятелство и искрена любов. Всичко това е „Диви и щастливи“!

Филмът тръгва официално във всички кина на 29 ноември. Но за най-нетърпеливите има предварителни прожекции, една от които е на 28 ноември от 19:00 часа в Cinema City в Mall Plovdiv.

Жанр: Романтична екшън комедия
Режисьор: Мартин Макариев
Оператор: Андрей Андреев
Сценарист: Борислав Захариев
Монтаж: Никола Миленов
Композитори: Антони Рикев-Wah Tony, Михаил Дичев и Александър Санo
Продуценти: Яна Маринова и Александър Сано
Изпълнителен продуцент: Мартин Макариев
С участието на: Яна Маринова, Луиза Григорова – Макариев, Александър Сано, Базил
Айденбенц, Дария Симеонова, Явор Бахаров, Калин Врачански.

Дата: 28 ноември (четвъртък)
Място: 3-я етаж на Mall Plovdiv
Час: 18:00 часа фен среща
19:00 часа прожекция. Билети тук: https://bit.ly/2D4qgmH

Не закъснявай!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…