Една от първите културни институции в града, които изпълниха предписанието за затваряне, от днес - сряда 11.03.2020 г., отново отваря врати за зрители. В салоните ще се седи през място.

От Lucky – Дом на киното написаха в социалната мрежа Facebook, че ще работят от 11 март, отново и споделиха информация от брифинга на МС, според която премиерът казва, че всички институции ще работят с маски, а хората ще се редят за обслужване през 1,5 метра.

От киното ще се съобразят с новия подход към културната карантина, който оповести на извънредното заседание премиерът Бойко Борисов: „Можем да разрешим в театри и кина, където няма случай на COVID-19, през едно място ако се продават.“

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…