Наслаждаваме се на забравения чар на автокиното в три летни вечери

Само след броени дни Пловдив ще се върне обратно до романтичните години, в които автокиното е било в разцвета си, а вечерите под звездното небе, в компанията на любими хора и хубав филм са били ежедневие. „Завръщане“, „Ятаган“ и „Мисия Лондон“ – три съвременни български заглавия ще бъдат излъчени на специални кинопрожекции под звездите в Пловдив между 18 и 20 юни включително. Go Guide кани всички фенове на българското кино и любители на киноизкуството за три последователни вечери, в които гледането на филми ще се превърне в истинско преживяване.

Рекордно голям за подобен род събития екран ще бъде използван за излъчване на прожекциите. Посетителите на автокиното ще могат да се насладят на лентите, гледайки ги на екран с големина 14×8 метра. Звукът пък ще бъде предаван директно в колата, чрез радиото.

Билетите за всяка от кино вечерите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от тук. Всяка от прожекциите ще бъде с начален час 21:30, но посетителите ще могат да се настанят в „киносалона“ на паркинга на Техномаркет Max (бул. “България” (4-ти километър) от 20:30 ч., като подреждането пред екрана става по ред на пристигане.

За филмите:

  1. ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК, 21:30 ч. – „ЗАВРЪЩАНЕ“

Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20-годишнината от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем – негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен че е паметник на културата, и четиримата имат незабрави спомени от детството и тиинейджърските си години там. Те решават да използват това, в което са добри и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те – спомените и младостта си.

19 ЮНИ, ПЕТЪК, 21:30 ч. – „ЯТАГАН“

Изправен пред заплахата от уволнение, инспектор от Агенцията за борба с тероризма съчинява доклад, в който описва квартален нехранимайко като водач на терористична клетка. Това стартира серия от събития, в които измами, корупция, амбиции, еврофондове и любов ще се вплетат в безумна мрежа от толкова абсурдни ситуации, че може да объркат дори истинските терористи.

20 ЮНИ, СЪБОТА, 21:30 ч. – „МИСИЯ ЛОНДОН“

Когато властната съпруга на българския президент Деворина Селянска (Ернестина Шинова) решава да даде високопоставен прием в Лондон, новоназначеният с протекциите й посланик Варадин Димитров (Юлиан Вергов) получава една единствена задача – да уреди присъствието на Нейно Величество Елизабет II. В Лондон, Варадин се оказва обграден от безумна плеяда колоритни персонажи, между които готвачът на посолството Коста Баничаров (Любомир Нейков), изпадналият актьор-далавераджия Чаво Толоманов (Георги Стайков), дизайнер‐пироман (Коцето Калки), руски мафиоти, красиви жени наемни убийци, детективи от Скотланд Ярд и не на последно място – красивата студентка‐стриптизьорка Катя (Ана Пападопулу), която чисти кабинета му, но всъщност работи като принцеса.

Актуална информация за прожекциите следете в събитието във Facebook.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…