Print this page

 

 

 

Наслаждаваме се на забравения чар на автокиното в три летни вечери

Само след броени дни Пловдив ще се върне обратно до романтичните години, в които автокиното е било в разцвета си, а вечерите под звездното небе, в компанията на любими хора и хубав филм са били ежедневие. „Завръщане“, „Ятаган“ и „Мисия Лондон“ – три съвременни български заглавия ще бъдат излъчени на специални кинопрожекции под звездите в Пловдив между 18 и 20 юни включително. Go Guide кани всички фенове на българското кино и любители на киноизкуството за три последователни вечери, в които гледането на филми ще се превърне в истинско преживяване.

Рекордно голям за подобен род събития екран ще бъде използван за излъчване на прожекциите. Посетителите на автокиното ще могат да се насладят на лентите, гледайки ги на екран с големина 14×8 метра. Звукът пък ще бъде предаван директно в колата, чрез радиото.

Билетите за всяка от кино вечерите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от тук. Всяка от прожекциите ще бъде с начален час 21:30, но посетителите ще могат да се настанят в „киносалона“ на паркинга на Техномаркет Max (бул. “България” (4-ти километър) от 20:30 ч., като подреждането пред екрана става по ред на пристигане.

За филмите:

  1. ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК, 21:30 ч. – „ЗАВРЪЩАНЕ“

Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20-годишнината от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем – негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен че е паметник на културата, и четиримата имат незабрави спомени от детството и тиинейджърските си години там. Те решават да използват това, в което са добри и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те – спомените и младостта си.

19 ЮНИ, ПЕТЪК, 21:30 ч. – „ЯТАГАН“

Изправен пред заплахата от уволнение, инспектор от Агенцията за борба с тероризма съчинява доклад, в който описва квартален нехранимайко като водач на терористична клетка. Това стартира серия от събития, в които измами, корупция, амбиции, еврофондове и любов ще се вплетат в безумна мрежа от толкова абсурдни ситуации, че може да объркат дори истинските терористи.

20 ЮНИ, СЪБОТА, 21:30 ч. – „МИСИЯ ЛОНДОН“

Когато властната съпруга на българския президент Деворина Селянска (Ернестина Шинова) решава да даде високопоставен прием в Лондон, новоназначеният с протекциите й посланик Варадин Димитров (Юлиан Вергов) получава една единствена задача – да уреди присъствието на Нейно Величество Елизабет II. В Лондон, Варадин се оказва обграден от безумна плеяда колоритни персонажи, между които готвачът на посолството Коста Баничаров (Любомир Нейков), изпадналият актьор-далавераджия Чаво Толоманов (Георги Стайков), дизайнер‐пироман (Коцето Калки), руски мафиоти, красиви жени наемни убийци, детективи от Скотланд Ярд и не на последно място – красивата студентка‐стриптизьорка Катя (Ана Пападопулу), която чисти кабинета му, но всъщност работи като принцеса.

Актуална информация за прожекциите следете в събитието във Facebook.

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…