Филмът „Семеен празник“ пристига в Пловдив за тазгодишното издание на традиционната Вечер на Европейското кино. Домакин отново ще бъде LUCKY Дом на киното – мястото за най-доброто от европейското и независимото творчество на седмото изкуство.

В „Семеен празник“ ще можем да видим легендата на киното Катрин Деньов. Тя играе Андреа – глава на семейство, което се събира по повод нейния 70-и рожден ден. Пред нея са синовете ѝ, големият, изигран от Седрик Кан, който е и режисьор на продукцията, и малкият – в ролята Венсан Макан. Той планира да запише рождения ден на видео. На празника се появява психически нестабилната голяма дъщеря Клер, която е изчезнала преди три години и нейното присъствие отваря стари рани.

Филмът на Седрик Кан е едновременно забавен и тъжен, едно интересно приключение през семейните връзки и отношения.

Като всяка година на Вечерта на Европейското кино, и този път „Семеен празник“ ще бъде със свободен вход, за да могат максимално много любители на седмото изкуство да се насладят на качествено изкуство от Стария континент. Прожекцията е на 19 ноември от 18:30 часа, като след филма ще се проведе и дискусия с участието на Владимир Трифонов. Прожекцията се провежда с подкрепата на програма Медия и Europa Cinemas.

1 comment

  • Comment Link MARIA RANDLE MARIA RANDLE Ное 22, 2020

    Здравейте, решете финансовия си проблем в рамките на 24 часа.

    Имате ли нужда от спешен заем, за да отговорите на вашите финансови нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 100 000 000,00 EUR, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитен контрол и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми по време на трансферния период.

    Също така издадохме заеми във всички валути с 3% лихва върху всички заеми и без авансови плащания.
    Номер на WhatsApp: +16572073091

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…