Събитието ще се състои 27.10, сряда от 19 ч. във Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop

Насред пандемия, дъждове и други разнообразни препятствия, Attitude Altitude завърши серията от шест събития, които целят да представят шест от любимите ни пловдивски места на света чрез видео сетове на български електронни артисти. Паметник на Съединението, Бунарджик, Младежки хълм, Небет тепе, Сахат тепе, Братската бяха преобразени от Петко Танчев и зазвучаха с музиката на sayulke, BORNE ALOFT, Laylla Dane, denitza, Julieta Intergalactica и TECHNOBETON, за да създадем шест едночасови сета от земя и въздух с помощта на Lyon Visuals.

С благодарност за подкрепата, ви каним предпремиерно този четвъртък, 27.10, сряда от 19 ч. във Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop, за да гледаме ЗАЕДНО предпремиерно първото от видеата на по чаша пловдивско от Hills.

В следващите шест недели очаквайте и онлайн премиерите на шестте видеа, с които искаме да покажем на света нова гледна точка към културното наследство на Пловдив и съвременната музикална сцена на България.

Благодарим на партньорите ни — Фондация Пловдив 2019, Община Пловдив, компанията за дигитални активи Nexo и пловдивската крафт бира Hills за цялата безценна подкрепа, както и на партньорските Европейски столици на културата – Каунас, Литва, Нови Сад, Сърбия, и столицата на 2023 Елевсина, Гърция, които ще разпространяват видеата в сайтовете и социалните си мрежи.

Очакваме ви за старта в сряда, а за следващите видеа следете във Фонотека Електрика.

 


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…