Камен Калев гостува в Пловдив да представи новия си филм „Февруари“, който тръгна по кината тази седмица. Той идва за среща с публиката в LUCKY Дом на киното. Прожекцията е тази вечер (вторник) от 18:30 часа, като режисьорът ще се срещне с публиката в кинозалата.

„Февруари“ е поетичен разказ за живота на един човек в три периода от живота му – като момче на 8, младеж на 18 и стареж на 82 години. История, в която усещаме невидима сила на живота, която сякаш ни напътства и е част от нас и по тайнствен начин ни кара да продължаваме напред, към смъртта.

Камен Калев е един от най-разпознаваемите български режисьори, известен с „Източни пиеси“ и „С лице надолу“. „Февруари“ бе сред възможностите за българско предложение за „Оскар“ и фаворит на Тео Ушев, но остана извън селекцията на българските оценители, избрали между „Жените наистина плачат“ и „Страх“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…