Голяма част от екипа на новия филм на Виктор Божинов „Бягство“ ще пристигне в Пловдив за среща с публиката в LUCKY Дом на киното. Прожекцията в киното е в събота от 19 часа, след което те ще разговарят с фенове в клуб Fargo от 21 часа. Прожекциите стартират от днес 11 май, като „Бягство“ може да се гледа всеки ден по кината.

Филмът на режисьора на хитовите „Възвишение“ и „Голата истина за група Жигули“ разказва за група младежи, които се местят да живеят в малко село в Родопите. Животът им се променя, когато към групата им се присъединява непознат, избягал от рехабилитационен център за наркозависими.

В Плодвив пристигат актьорите Алек Кендеров, Снежана Макавеева, които изпълняват главните роли, както и Димитър Сулев, Цветан Апостолов, Галина Тонева и Венци Сариев. Заедно с тях ще бъде операторът Тони Бакарски, продуцентът Галина Тонева, както и първият асистент режисьор Боримир Илков – Боно.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…