Print this page

Два извънредни дни на „Филмови нощи във Филипополис“ предвиждат организаторите на събитието. Поради големия интерес в понеделник (4 август) и вторник (5 август) от 21:10 часа зрителите ще имат възможност да гледат отново филма на Ники Илиев ЖИВИ ЛЕГЕНДИ. В понеделник от 23:30 извънредно ще бъде показан и НА РИМ С ЛЮБОВ на Уди Алън.

Програмата на кинопанорамата в днешния ден /30 юли сряда/ предлага две интересни заглавия.
От 21.10 часа е прожекцията на ЛЮБОВ И ПОДОЗРЕНИЕ с участието на Робърт Патинсън, Джеймс Франко, Робърт Дауни-младши и други.
Пет истории, които разкриват пълната палитра на любовта, от най-красивите ѝ
и ярки цветове до най-мрачните и потискащи тонове. Една история за живота на група младежи, които установяват, че трябва постоянно да воюват, за да спечелят битката с любовта.

От 23.30 часа можете да пътешествате С ТРАБАНТ ИЗ АФРИКА. Да пътуваш 20 хил. км. в най-евтината кола на света през най-бедния континент – защо не? Това предизвикателство за пътешественици показва, че всичко е въпрос на големи мечти и здравословно пренебрегване на невъзможното.
Без резервни превозни средства и гаранции за щастлив край – само с два трабанта с двутактови двигатели, едно изпълнено с приключения пътуване от Либия до нос Добра Надежда.
 
Цените на билетите са 5 и 4 лв

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…