КЪСО КИНО ВЪВ ФАРГО е инициатива на Arteria Films Ltd., съвместно с Клуб "Фарго" в "Лъки" - Дом на киното и Община Пловдив. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Календара на културните събития за 2017 година.

По програма, всеки първи и трети четвъртък от месеца в клуб „Фарго“ се представя тематично подбрана селекция от български късометражни филми. В деня на прожекцията за среща с публиката гостуват авторите и част от актьорите, за да  разкажат за създаването на филмите си и за предизвикателствата пред българското късометражно кино. 

На 22 юни 2017 г., четвъртък, от 19:30 часа в Club Fargo с ВХОД СВОБОДЕН предстои прожекцията на 3 филма на режисьорката Розалия Димитрова.

Казват, че всеки режисьор има свой собствен глас, избира своите теми, намира своите герои. Очарователната Розалия Димитрова избира най-колоритните персонажи и разказва историите им така, че да ги помним. 

 

НИКОЛА МИХОВ

България, 17 мин.

Никола Михов, е история за един цветен младеж от нашето съвремие. Зад неангажиращия вид и семпло поведение прозира артист от световна класа. Наградите от Париж, Берлин и Лондон са само малка част от антуража му. Но основното качество си остава умението му да разказва с картини живота, такъв какъвто е.

Продуцентска компания: Pink Sheep Think ltd.

Продуценти: Розалия Димитрова, Кеворк Асланян

Режисьор: Розалия Димитрова

Звук: Ненко Милев

Монтаж: Кеворк Асланян

Звуков Монтаж: Ники Кръстев

Саунд дизайн: Михаил Дичев

Музика Георги Георгиев (майката)

 

ТАЛАНТИ

България, 19 мин.

Пенсиониран шампион по бокс, тренира две момичета в разпадаща се спортна зала в Лом. Те не разполагат с пари, но имат воля. Тяхната борба не е за реалността, тя е за мечтите.

Режисьор: Розалия Димитрова

Оператор: Добрин Кашавелов

2ра камера: Микаел Стефанов

Асистент: Тодор Кашавелов

Монтаж: Зорница Блянгова

Грейд: Веселин Христов

Саунд микс: Ненко Милев

УЧАСТВАТ: Славчо Илиев, Габриела Димитрова, Симона Симеонова

 

ВОДА

България / 2010 / 1min

Режисьор: Розалия Димитрова

Сценарист: Данаил Ненчев 

Малко момче е изправено пред избор. Това са дилемите, с които се сблъскваме всеки Божи ден. Аз или Ти? Последиците обвързват всички.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…