Черното огледало" е британски научно-фантастичен антологичен сериал, създаден от Чарли Брукър. Сериалът е центриран около тъмни и сатирични теми, които разглеждат модерното общество, особено по отношение на неочаквани последствия от новите технологии. Епизодите са самостоятелни произведения обикновено в дистопично алтернативно настояще или близкото бъдеще.

"The Entire History of You" е третата и последна серия серия от първи сезон на Black mirror. Режисиран от Brian Welsh, този епизод представя една алтернативна реалност, в която богатите граждани има чипове в тила си, които архивират всичко минаващо през очите им. Да се ровят в огромната база данни е паразитен навик, който практикуват навсякъде, по повод и без повод. Тоби е ревнив адвокат, който в параноята да не загуби жена си ни разхожда из туториъла на тази технология. Технология, която вместо да му помогне, го бута от ръба. 

Времетраене: 44 мин.

Вход: Свободен

Клуб Нещото е независимо, свободно, самоорганизирано и самоиздържащо се пространство от хората за хората за споделяне на идеи, умения, опит, вещи.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…