Турнето навестява Пловдив с пет къси родни филма

Лятото отново се изниза сякаш за броени дни, а с неговият край дойде и времето за финала на единственото турне за къси български филми #КИНОlove #Лято2017. Турнето обиколи почти цялата страна и прожектира своите ленти къде ли не, от летни театри и кина до плажове и открити сцени, прегърнатo от звезди и лунна светлина. Там хиляди зрители бяха омагьосани от късото кино и сега дойде редът на не кой да е град ами този на айляка, на майните, на густото, на тепетата, дойде време турнето да навести и Пловдив!

Очакваме ви на 09.09 в Lucky Дом на киното от 18.00 часа, където ще ви представим селекцията си от едни от най-добрите български къси филми:

“Правила” (2017) (Драма) 20' реж. Ясен Генадиев, актьори: Стефан Данаилов, Мария Статулова, Евелин Костова, Дарин Ангелов.

“Една нощ с Борис Павлович” (2017) (Драма) 20' реж. Георги Светломиров, актьори: Венцислав Занков, Ники Стоичков.

“88 MHz” (2017) (Документален) 39' реж. Яна Титова, герой: Йордан Георгиев.

“Легенда за първия кукер” (2016) (Анимация) 5' Автор: Студио Змей.

“Крило на дракон” (2017) (драма) 24’ реж. Антония Милчева, актьори: Цветомира Любомирова, Александър Смолянов.

Билетите се закупуват на място.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…