Трима автори, три книги, три емоции

Не пропускайте пловдивското представяне на новите книги на Иван Атанасов-Дедфейс („Рецепта за кошмари“) и Сибин Майналовски („Симфония на мъртвите“) от Клуба на българските автори на хорър „LAZARUS“.  

Специален гост е Анна Гюрова, автор на „Градът на скелетите“.

Заповядайте от 17:00 часа на 24-и март в книжарница Хеликон на ул. „Княз Александър I-ви“ 29, Пловдив

Скъпи приятели, според изискването на нашия домакин — книжарница „Хеликон“ (Пловдив) — по технически причини няма да бъдем в състояние да представим сборника на Анна Гюрова „Градът на скелетите“ в самата книжарница. Авторката обаче ще бъде с нас като специален гост, така че ще успеете да се запознаете с нея и с книгата ѝ след официалната част на представянето на „Рецепта за кошмари“ и „Симфония на мъртвите“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…