Среща с автограф с Кремена Дачова - Ормай и книгата й "откровеНИЕ" в рамките на „Пловдив чете”       

Кремена Дачова- Ормай ще представи дебютната си книга- "откровеНИЕ" в рамките на фестивала „Пловдив чете”. Премиерата на различната и необичайна творба, определена от авторката като стихо-проза книга, ще е на 16 юни, от 18ч. на откритата сцена на Алея на книгата. Събитието е част от Културната програма, съпътстваща дните на "Алея на книгата" и е организирано съвместно от Асоциация Българска Книга и фестивал "Пловдив чете".

"откровеНИЕ" е първата книга на Ормай - част от поредицата "Златни зрънца". Авторът ще представи „стихо - проза или проникновения за не прозаични неща” - приказки за възрастни и философски есета в мерена реч. "Лутане в тъмното", "Кръговрат", "с МИСЪЛ", "Вчера, Днес и утре", "Поток", "Промяна", "Портрети, Авторитети - атопортрети", "Две жени - едно огледало", "скъпоЦЕННОСТИ" и още много други -  ни провокират  към размисъл за важността на малките крачки, които правим по големия път на живота си, за влиянието на нашите  убеждения и вярвания върху изборите и съдбата ни.

"откровение" няма да се продава в книжарниците. Книгата на Ормай се продава само на събития, свързани с представянето й, но можете да бъдете неин читател, само срещу скромното условие да имате читателска карта за Народна библиотека „ Иван Вазов“- Пловдив.

Завръща ли се модата да четем, да посещаваме библиотека и да вземаме книги за четене?  Каква е цената за това една книга да стигне до читателя през 2018г., ще разберете от самия автор. Отговор на тези и още много други въпроси, можете да получите от Ормай на 16 юни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…