По случай Деня на влюбените Книжарница "Хермес" - Централ ви кани да се запознаете с младата авторка на любовни романи Стефана Белковска. Събитието ще се проведе от 18:30 часа в книжарницата ни на ул. Александър Батенберг 43. Стефана ще представи трите си издадени романи "Чаках точно теб", "Завинаги ти" и последния, излязъл само преди два месеца - "Остани".

Стефана Белковска е сред най-обичаните съвременни български автори. Младата и енергична блогърка и писателка, чиято кариера от години е в сферата на рекламата, публикува през 2016 г. първия си роман "Чаках точно теб", който написва още в тийнейджърските си години. За отрицателно време книгата грабва вниманието на огромен брой читатели, които я класират на почетното четвърто място в категория "Дамски романи" в престижния конкурс "Моята любима книга 2016", а към момента в книжарниците е петият й тираж. В края на 2017 г. излиза продължението на "Чаках точно теб" – "Завинаги ти", което прави фурор още на премиерата си. Впоследствие книгата е представена в Лондон, а през лятото на 2018 г. и в Бургас. Най-новото от писателката – "Остани", не е типичното продължение на предходните два романа, но е неизменна част от пъзела, наречен "Тъндърсторм".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…