Среща с Георги Господинов за новия му роман „Времеубежище“ ще се състои утре, 3 октомври в лятно кино „Орфей. Разговорът на писателя с публиката ще започне точно в 18.00 ч. и ще бъде воден от Борис Минков.
С Георги Господинов е свързана и интересна изложба в Lucky Дом на киното. Там  може да бъде разгледана експозицията „Вечната муха“ на 10 години” – принтове от книгата „Вечната муха“ на Георги Господинов и Никола Тороманов, печтани в далечната 2010 година, когато е издадена книгата.

На 4 октомври, неделя в 12:00 ч. на площад Централен точно при инсталацията „Българските букви“ Тодора Радева от Фондация „Прочети София“ и поетите Георги Господинов, Мирела Иванова, Петър Чухов и доброволци на Литературен фестивал „Пловдив чете“ ще четат стихотворения.  Събитието е в непосредствена близост до Алея на книгата-Пловдив, организирана в партньорство с Асоциация „Българска книга“ и археологически комплекс на площад Централен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…