Във всички книжарници от 11.02.2021 г. ви очаква новата книга на ИК Жанет 45 „Писма на Омар до бъдещата му съпруга“

„Писма на Омар до бъдещата му съпруга“ е новата нестандартна книга на писателката, поет и актриса Рене Карабаш. Освен с нея, тя ще зарадва жителите на София, за празника на влюбените на 14-ти февруари с Литературната инициатива „Писмата на града“.

 

Кога и къде можем да намерим книгата?

 

От 11.02.2021 г. книгата вече е във всички добри книжарници и онлайн магазини за книги.  „Писма на Омар до бъдещата му съпруга” със сигурност ще бъде налична на 14-ти февруари в обектите на Книжарници „Хеликон” в София, които са едни от местата, на които ще можете да се запознаете с инициативата „Писмата на града”.

 

В Деня на влюбените, Столицата ще осъмне на избрани места с фрагменти от поетичните писма от книгата „Писма на Омар до бъдещата му съпруга”. Писмата ще бъдат ръчно изработени и всеки, който иска да подари на любим човек или на себе си писмо за празника, ще може да се сдобие с такова писмо. Самото писмо ще съдържа част от писмата в книгата. Накрая то ще завършва с QR код, който ще отведе читателя към следващата част от писмото в творческия сайт на Рене Карабаш: www.renekarabash.com. Там всеки, който пожелае, може да прочете останалите писма и да си поръча книгата с автограф от авторката.

 

Ето и местата, на които можете да откриете писмата:

 

На 13-ти февруари:

 

- Галерия „Spazio” (ул. Цар Самуил 47)

 

- Арт магазин „Слънчоглед" (ул. Иван Вазов 13)

 

На 14-ти февруари:

 

- By the way ( ул. Георги С. Раковски 166)

 

- Книжарници Хеликон (Съборна, Витоша, Славейков, Шишман)

 

***

 

Подарете писмо на любим човек или просто на себе си. Големият смисъл се крие в малките неща. Именно в тях е скрита молекулата на любовта."

 

За Писмата на града" прочете в събитието във Facebook.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…