В Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив, на 6 март от 17.30 ч. /понеделник/, ще бъде представена книгата на Маги и Цветин Шущаркови „Пътеводител за омагьосани земи“. Тя е издържана в същия дух като първия им том „Палецът на свободата“, който преди време отново беше представен в пловдивската народна библиотека. Разказва за още една главозамайваща година из Югоизточна Азия. Води из мистични кътчета на Земята, сякаш излезли от приказките.

 

За дванадесет месеца пеш, на автостоп, понякога с волски впряг двамата пътешественици разказват за посланията на Буда сред бирманските монаси с червени зъби, как да се спасиш от военната хунта на Мианмар и възможно ли е да запазиш стомаха си здрав след странните азиатски храни и т.н. Тайланд, остров Борнео, Малайзия… Териториите, през които ще ви води „Пътеводител за омагьосани земи“.

 

Маги и Цветин Шущаркови пътуват, пишат и са се заели сериозно да фотодокументират своите странствания.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…