На Литературен кът към Алеята на книгата на 12 юни гостуват в „Клуба на добротворците“ – спорт, игри и четене с водещи доброволците на фестивала. 

 

„Заповядайте на 12 юни от 10:30 часа на Литературен кът, за да се забавляваме, потренираме и, разбира се, да четем!“, канят организаторите.

 

В15:30 в рубриката „Четем на глас“ доброволците на фестивала четат на най-малките. В 17:00 ч. Венцислава Великова от VelikovaART представя „Истории от картини“ – техника за създаване на картини на една кука.

 

В 18:30 ч. Списание „Нула32“ представя юнския си брой 36 – „Защо ни е култура?“ традиционно в рамките на фестивалната програма. Заповядайте на Plovdiv STAGE PARK в подножието на Младежкия хълм,с питие в ръка и широка усмивка, за да чуете Панайот Стефанов и Владислав Севов – автор на темата на броя.

 

 

Отново на Plovdiv STAGE PARK заповядайте на среща разговор с Крис Клийв (Великобритания), автор на романите „Злато“, „Възпламеняване“, „Другата ръка“, „На смелите се прощава“ от изд. ICU, със специалното участие на Иво Иванов и Камен Алипиев – Кедъра, Невена Дишлиева-Кръстева (издател) и Елка Димитрова (преводач).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…