Само за половин година от издаването си "Чаках точно теб" се превръща в бестселър на българския пазар. Дебютният роман на Стефана Белковска е номиниран и в националния конкурс "Моята любима книга" и достига четвърто място в категорията "Дамски романи", нареждайки се непосредствено след световни бестселъри.

Vintage House, град Пловдив, има удоволствието да Ви покани да се срещнете лично с младата писателка и да се докоснете до магията на любовните истории, разказани в романа "Чаках точно теб". Събитието ще се проведе на 15-ти юли от 18:30 часа.

 Лондон. Блясък. Слава. Пари. Тя мечтае за любов. Той - за любовта на целия свят. По-силни ли са кошмарите на миналото от смелостта да се пребориш за човека, когото обичаш? Можеш ли да избягаш, когато всички пътища водят назад? Колко всъщност струват мечтите, когато любовта се превръща в разменна монета?

 Стефана Белковска е на 34 години, но пише откакто се помни. "Чаках точно теб" е първият й роман, но съвсем скоро очаква и своето продължение. Определен от българските читатели като "разтърсваща любовна история" , "роман, който четеш на един дъх", романът е сред най-продаваните в България през последните шест месеца, а пловдивските читатели ще са първите, които ще се докоснат до неговото второ издание. За любовта, прошката, за света на славата и парите, както и за любимия Лондон и за това какво е провокирало да посвети романа си на него, ще Ви разкаже самата тя тази вечер.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…