Практическият курс е насочен към всеки, който желае да разтвори сърцето си и да покори егото си, да се научи на близост и доверие. Една от практиките е древното упражнение „полиране на сърцето“, която води до разкриване на вътрешната сила на човека. Редовната тренировка способства за освобождаване на сърцето от страховете и слабостите – недоволство, обидчивост, съмнения, ниско самочувствие, мнителност.

При обучението ще се акцентира върху разпознаването и управлението на различни емоционални състояния в тялото, противопоставяне на слабостите на личността, постановка на цели, работа с отношения и формиране на нови навици. 

Развитието на цялостно възприятие влияе на самооценката и води до правилни решения и успешни промени в живота на човек.

Обучението води д-р Гузал Тажибаева. Тя е успешен треньор в областта на лайф и бизнес коучинга. Повече от 17 години е преподавател по Системата на известния академик Мирзакарим Норбеков. Има дългогодишен опит в индивидуалното консултиране в сферата на цялостното развитие на личността и изграждането на професионална кариера. 

Семинарът на д-р Гузал Тажибаева ще се проведе от 24 до 28 януари 2018 г. от 18.30 часа в конферентната зала на хотел „Реал“ в Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…