Известният дигитален маркетолог Стилиян Запорожанов отново гостува в Града под тепетата, този път за най-голямата си вечерна лекция до сега

Пловдив ще бъде домакин на първия по рода си вечерен мини-курс по Фейсбук маркетинг, който ще се проведе на 01.03. от 19:00 ч. в зала „България“ в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

Организаторите от Limacon Event Center обещават една незабравима вечер, изпълнена с много практически съвети и посветена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света.

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта - Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и е вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като фармацевтичната компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и др. През последните 3 години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференция и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…