На 17 юни (неделя) от 17:00 до 19:00 часа  Пловдивски Културен Институт ще бъде домакин на специалното гостуване една вълнуваща среща отблизо с Диана Дафова - „Музика от Космоса – музиката, която лекува”. Едно различно, докосващо и съкровено споделяне за музиката през сърцето,  таланта и живота на завладяващата Диана. 

Срещите отблизо с Диана Дафова са част от глобалния  културен проект за обединение на света ”Един свят в хармония” благословен на лична среща във Ватикана от  Папа Франциск през септември 2017 година. За първи път в Пловдив Диана Дафова ще сподели този откровен замисъл и средство за разпространение на посланието на проекта за изграждане на единство в световното многообразие, хармоничен живот и духовно развитие на човечеството.

Като резултат от множество отправени запитвания относно любопитната информация, свързана с написването на всяка песен, източниците на вдъхновение и интереса към позитивното енергийно въздействие на нейната музика, Диана създаде и нов формат за близки срещи със своите почитатели. Те позволяват на присъстващите да вникнат в специфичната музика и послание на твореца без преградата на „голямата”сцена. Чрез тях аудиторията има възможност да се доближи до харизматичната личност на Диана Дафова, нейната човешка топлота и откровеност, позитивните й нагласи и добронамереност.

Научно направени изследвания през последните месеци доказаха многократно силния заряд на нейните композиции и лечебните свойства на гласа й, които аудиторията ще почувства.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…