Откритата беседа "Подаръкът на Спокойствието" ще се състои на 14 юли – събота, от 16.00 ч. в Пловдивския културен институт на  ул. „Иван Перпелиев“ 5.

Беседата е на основата на Познанието Раджа Йога на Брама Кумарис. "Познанието, споделено по целия свят от Световния Духовен Университет Брама Кумарис, предлага един метод, който позволява на хората да си възвърнат и да установят в себе си истинския позитивен образ за самите тях. В последствие, това ни помага да живеем с любов и уважение към другите, което поражда трайно спокойствие. Развивайки нови начини на мислене относно нас самите, можем да се подготвим по-добре да живеем в несигурни времена." - Дади Джанки, административен директор на Световия духовен университет Брама Кумарис.

Входът е свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…