Как да приготвите три от най-изисканите блюда на прочутата френска кухня може да разберете от курса на преподавателя шеф Георги Петков. Тричасовото обучение започва от 17 часа в неделния ден на ул.“Димитър Талев“ 59.

Френската кухня е положила основите на модерната кухня с неповторимите си сосове, техники за обработка на продуктите, както и постигането на хармония и баланс на вкусове.

През периода на курса ще ви покажем три класически ястия: предястие, основно и десерт, които ще ви запознаят с няколко основни техники за обработка на продуктите, класически сосове и тайната за приготвяне на класическата рецепта за шоколадово суфле.

На място квалифицирания готвач, който ще ръководи курса, ще показва различни техники на работа и ще отговаря на вашите въпроси.

Накрая ще отнесете с вас готовото меню: Фоа гра (Foie gras), Кордон бльо с аспержи и сос Холандез и Шокаладово суфле.

За повече информация и предварително записване: 0886 415 395.Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…