„Каменица“ АД и фондация „Пловдив 2019“ си подадоха ръце. Компанията става официален партньор на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“ и ще продължи да участва в културния и социален живот на родния си град. „Каменица“ АД ще подкрепи най-големия културен проект в България „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“ основно с марка „Каменица“.

Фондацията, която реализира проекта, има за цел да развива в дългосрочен план сътрудничества с бизнеса в областта на културата. Двете страни ще си партнират и с включването на модерния и единствен по рода си в страната комплекс „Пивоварница Каменица“. Комплексът включва микропивоварна за занаятчийски и ръчно приготвени бири, ресторант бирария, магазин за сувенири, посетителски център, открита сцена и парк. Идеята на комплекса е да въплъти и запази историята и традициите на „Каменица“, съчетавайки ги с актуалните за деня тенденции по естествен и приятен начин. Организациите ще си партнират за осъществяването на събития в различни сфери, с които да зарадват всички жители и гости на града. „Каменица“ АД обещава уникални бирени моменти на любителите на кехлибареното пиво, реализирани ЗАЕДНО с „Пловдив 2019“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…