Обучението включва “Доброволци на съзнанието” и обучение в "Регенеративна клетъчна практика". Тази практика Ви дава възможност да помагате на другите - чрез даряване на безусловна любов клетките се активират и регенерират. Провежда се в Пловдивски културен институт на ул.“Иван Перпелиев“ 5  от 11 часа на 11 август 2018 г.


Тази практика е дарение от Ваня Тонева и Рене Мей към хората, за да имаме един лесен и работещ инструмент за помощ и самопомощ. Фондацията и инструкторите не получават заплащане за преподаването й.

Ваня Тонева е един от първите инструктори на Фондация Рене Мей за България. Тя е и един от първите доброволци, даряващи практики в България. След усилена активна дейност като доброволец през последните две години Ваня Тонева премина успешно международното обучение за инструктори към Фондация Рене Мей, Мексико. Една жена с ангелско сърце, която с много любов ще предаде това уникално знание и мъдрост на всички желаещи.

Има символична такса от 5 лв., която се използва от организаторите, за да може това събитие да се осъществи и да поемем всички разходи по събитието и зали.

“Регенеративна клетъчна практика" е техника, при която дарявайки я безплатно, Вие отключвате в себе си безусловната любов, с която се свързвате с човека, на когото помагате. Чрез емоцията се стимулира емоционалната страна на клетките и те се събуждат за нов живот, за регенерация. Само около 1% от заболяванията са генетично обусловени. Около 3% са обусловени от околната среда, начина на живот - храните, напитките и веществата, които приемаме, а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и "Новата емоционална интелигентност", която предава Рене Мей.

Всяко нещо, което има клетки, се регенерира и обновява за живот постоянно - хора, растения, животни и др. А в основата на живота стои любовта. Давайки своето време и внимание на човека отсреща, ние даряваме безусловна любов, която може да подобри Вашият живот и благосъстояние, дава хармония и баланс, от които всички се нуждаем в забързаното ни ежедневие. По този начин Доброволците на съзнанието все по-често са свидетели на "чудесата" на живота и подобряване на състоянието на много хора.

Приложението на практиката отнема между 5-10 минути всяка. Което я прави лесна за приложение и даряване. Това е практика, която може да правите на другите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…