Това събитие е за вас, вашия живот, за надграждане на това, което е важно за нас- хората, и да имаме чудеса в живота си. Как? Като видите слепите си зони. Само по себе си това осъзнаване води до нови действия, а от там и нови резултати.

"Основната пречка за повечето хора е вътрешният диалог (който, даже и не осъзнаваме- Л.Н.). Когато човек се научи да го трансформира, всичко става възможно. Най-невероятните проекти стават осъществими."- Карлос Кастанеда.

План:
От 16 до 18ч.- въведение. Неговата цел е да преживеете метода на подсъзнателно осъзнаване и изясняване как се получава освобождаването на блокажите.
От 18 до 20ч. ще се състои продължението под формата на коучинг.

Място – Център за изкуства и себепознаване „Пълдин Арт клуб“

Може да се включите както на място в залата, така и онлайн- по скайп.

Водещ е Любен Николов, чиято цел е да въведете нова възможност за това което е важно за вас и вдъхновение до реализиране на мечтите си.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…