Игрищата на Младежки център на Гребната база домкинстват днес стрийтбол шампионата на 3х3 Bulgaria тази събота. Началото е в 09:00 часа. Организаторите MAX-Sport, 3x3 Bulgaria и Младежки център Пловдив са подсигурили перфектни условия за турнира по стрийтбол. Състезанията ще се провеждат на две игрища с висококачествена настилка, а трибуните очакват феновете. За супер настроение са предвидени игри с публиката, музика през целия ден и много качествен баскетбол.

Първата половина на съботния ден ще бъде посветена на подрастващите баскетболисти от града и региона. Състезанията ще бъдат разделени на възрастови групи за момчета и момичета- до 12, до 15 и до 18 години.

В 16:00 часа започва елитният турнир за мъже и жени над 18 години. В него ще вземат участие отбори не само от Пловдив, но и от цялата страна. Всички отбори ще получат екипи за игра. Турнирът 18+ ще има такса за участие в размер на 40.00 лева за отбор. Събраната сума от таксите ще сформира награден фонд, който ще бъде разпределен между финалистите. По време на турнира ще се провеждат и конкурси за забивки и стрелба от тройката. Най-добрите отбори ще се борят за медали и материални награди.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…