Детски празник по повод Европейската седмица на мобилността (16 – 22 септември) ще се проведе в Цар-Симеоновата градина на 20 септември от 10.30 ч. Той е организиран  от РИОСВ – Пловдив, община Пловдив и район „Централен“.

Ученици от училищата „Св. Климент Охридски“, „Св. Патриарх Евтимий“, „Св. Паисий Хилендарски“, „Екзарх Антим I“ и „Д-р Петър Берон“ ще се състезават по скоростно и майсторско каране на велосипеди, тротинетки и ролери. Ще участват и в забавни състезания по безопасност на движението и ще рисуват на асфалт.

Стартът на детския празник ще дадат директорът на РИОСВ – Пловдив доц. Стефан Шилев, кметът на община Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. За най-бързите момче и момиче в скоростната отсечка са осигурени нови велосипеди – подарък от РИОСВ – Пловдив и „Макском“ ЕООД.

В празника могат да се включат и всички желаещи деца, които са в Цар-Симеоновата градина. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…