"Ние не сме перфектните танцьори, ние не сме инструктори, ние сме танго-любители! Но ще ви заразим с вируса на страстта, емоцията и красотата на най-импровизаторския от социалните танци - тангото! Ще споделим с вас нашето усещане за аржентинско танго и ще го направим с лично отношение и много любов!" – така звучи поканата на клуб Tango Aficionado.

Ако искате да се включите в магията на тангото, то занятията ще се провеждат всяка неделя от 19,30 до 21,00 часа в залата на ул. Васил Соколов №2. Не е необходимо да имате каквато и да е танцова подготовка, необходимо е добро настроение и желание да откриете прекрасния свят на танго аржентино.

Meet Kizomba- друг курс за начинаещи любители на страстните танци започва днес от 18 часа. Той е организиран от Casa De Baile. При първата среща с танца, той оставя едно специално чувство.

Кизомба носи в себе си непознатата екзотичност на родината си - Ангола, страстта на допълващите я латино ритми и социалността на модерните танци. Танцува се в двойка, в която завладяваща е взаимността между партньорите, лекотата във воденето на мъжете и грациозната изящност в движенията на дамите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…