Wunderbær ще е мястото, което обединява стремежа за качество на основателите на Hills Beer с желанието им да бъдат по-близо до своите почитатели, като гарантират най-високо ниво на обслужване

Почитателите на качествената бира в Града под тепетата вече могат да се насладят на хмеловия еликсир в новосъздадения магазин и място за дегустация Wunderbær. На 17-ти януари от 18:00 чна ул. Бетовен 2 екипът на Hills Beer ще посрещне всички любители на бирената напитка.  Те ще могат да дегустират на място 5 вида наливна бира с марката Hills, както и да закупят за вкъщи селекция от бутилирана бира.

Ще се предлагат пет вида наливна бира, а именно познатите вече: класически баварски пилзнер – Pils, традиционно баварска пшенична бира – Weizen, пушения лагер – Helles Rauch, лекия пшеничен – Summer Blanche и разбира се, най-актуалното допълнение към асортимента – Single Stout в колаборация с „Петък точно в Пет с Китодар Тодоров. Очаквайте и шести вид наливна бира от гостуваща пивоварна.

Wunderbær ще е мястото, което обединява стремежа за качество на основателите на Hills Beer с желанието им да бъдат по-близо до своите почитатели, като гарантират най-високо ниво на обслужване.

Магазинът Wunderbær ще предоставя информация за събитията, свързани с Пивоварна Hills, както и за скоро отварящия врати Hills Restaurant в Перущица. Ще имате възможност и да наемате професионална система за наливане на Hills Beer за вашето фирмено или семейно събитие. Wunderbær също може да бъде домакин на вашите частни събития, като ви предостави всичко необходимо за едно добро изживяване и празненство.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…