За втора поредна година каним малки и големи да помогнат в работата на Баба Марта и да зарадват своите близки, като вместо да купуват мартенички, ги изработят в нашите работилнички и ги закупят. Всички желаещи ще имат на разположение материали за изработката на мартенички, а средствата, които ще бъдат събрани ще бъдат предназначени за подпомагане на семейството на дете, което се лекува в детско онкохематологично отделение в УМБАЛ "Свети Георги".

Работилничките ще се осъществят в последния уикенд на февруари: 23-24-ти февруари, като по време на работилничките, ще има дарителска касичка за всички, които желаят да участват или просто да помогнат на каузата. Специално обученото  за терапевт на болни деца, куче Мон, ще помага и радва всички доброволци в тази инициатива!

Определена е цена от 5 лв за изработката за 5 мартенички. Домакин на работилничките ще бъде кафетерия Sezoni Artisti del gusto illy на ул. "Хан Кубрат" 8 в Пловдив, като консумацията в заведението не се изисква. Започва в 11 часа.

Всички, които нямат възможност да участват в работилничките, но все пак искат да подпомогнат каузата, могат да си поръчат мартенички, като ни пишат съобщение на страничката Заедно в живота

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…