След двугодишна пауза, курсът по основи на икономиката и предприемачеството "Предприемачът като откривател" се завръща в Пловдив.

В рамките на три месеца, между 24 февруари и 19 май, ще разгледаме основните икономически принципи, които намират приложение в ежедневието ни; принципите и характеристиките на пазарната икономика; предприемачеството, като визионерски и откривателски процес. Преподаването се базира на основата на игрови ситуации, решаване на казуси и работа в екип.

Общият брой посещения е 12 (24 астрономически часа). Курсът е безплатен и е подходящ за ученици на възраст 15-19 г., заниманията започват в 15 часа.

За записване и допълнителни въпроси: +359 894 616 416 / Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…