Арт-формация “Art Crew” усилено продължава да радва малките фенове с новите си проекти. След девет успешни концерта през 2017 година, младежите от групата са готови да представят втората част на трибют- концерта “Аз съм Луна” и да зарадват всички почитатели на хитовия сериал. С над 25 песни от трите сезона, с много танци и настроение, групата очаква всички, да се забавляват заедно.

 

Проектът започва своята подготовка в началото на 2018 година, а от екипа споделят, че това е най-трудният процес за всички в групата. “Предстоят последните концерти и всички заедно, ще трябва да се разделим с най-разсеяното, но и най-позитивното момиче в света – Луна”, казват с усмивка от екипа. Режисьор на концерта е Богомил Райков, а екипът, който стои зад него, е Венета Иванова – помощник режисьор, Ивета Василева – мениджър проект, както и Мартин Дизов – ръководител проект. В него участват Любомира Джорова, Франческо Ночев, Калина Вълчева, Богомил Райков, Кристина Ангелова, Мартин Дизов, Цветелина Славова и Мартина Кънчева.

 

Младите актьори са решили да пренесат всички фенове на сериала директно в Буенос Айрес и по-конкретно, в пързалката “Jam & Roller”. Луна ще ги очаква там, за да им разкаже своята история и да ги направи част от “Open Music”. Освен Луна, на сцената ще бъдат също и Матео, Амбър, Симон, Нина, Гастон, Делфи и Ясмин.

Концертното турне на “Art Crew” ще премине през три града в България, като финалният концерт е на 17 април в Пловдив, в залата на Военен клуб. Цените на билетите за спектаклите са от 10, 8 и 5 лв. Концертът е с начало 19:00 часа. С приходите от концертите, групата възнамерява да разплати разноските по турнето, както и да финансира следващия си проект.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…