Район „Тракия“ бе първия квартал в град Пловдив, в който стартира проекта „Включи квартала – Театър в парка“. Комедията „Любов в лудницата“ с участието на обичаните актьори Албена Павлова и Ненчо Илчев истински зарадва тракийци в парка до магазин Лидъл. След тях, спектакъла видяха жители на кв. Кючук Париж в парк „Белите брези“, район Южен. Следващият беше в парк „Ружа“ за жителите на кв. Христо Смирненски, район Западен.

Хора от различни възрасти, майки с деца, пенсионери, семейства, малчугани с велосипеди и хора с двигателни проблеми, които иначе трудно напускат районите, „окупираха“ за минути парка и се смяха до сълзи на веселата комедийна история.

Проектът „Включи квартала – театър в парка“ е фестивал, подчинен на театралното изкуство, който прави поредица от театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, образование или интереси.

Включва един спектакъл, четири квартала на град Пловдив, четири специално построени сцени и свободен вход за публика. Организатор е „Маскарт“, една от водещите фирми в организацията на събития в Пловдив.

Проектът се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града.

Дойде ред и на кв.Кършияка, район Северен. Представлението „Любов в лудницата“ ще се играе на 19 юни 2019г. сряда от 20.20 часа.

Автор на „Любов в лудницата“ е  Емил Бонев, режисьор- Емил Марков.

Носете си нещо за сядане и доброто си настроение.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…