Учебен център Тера провежда биофийдбек тренинги за повишаване на цялостното здравословно състояние на човек (прилага се над 3-годишна възраст). ЕЕГ-биофийдбек е предназначен за: за тренинги на хора от всички възрасти с цел повишаване на концентрацията, паметта, умение за контролиране на емоциите, хиперактивност, управление на стрес, развиване на креативността, при логопедични нарушения - дислексия, дискалкулия, нарушения в говора, съня, тревожност, напрежение, хронична умора, зависимости, болки в гърба, хранителни разстройства, епилепсия, самооценка, умения за учене, релаксация и др.

Oт тренинги ЕЕГ-биофийдбек се възползват: мениджъри за повишаване на концентрацията, намаляване на стреса; спортисти за постигане на по-добри резултати в състезанията; учащи се за подобряване на паметта и концентрацията; актьори и художници за увеличаване на креативността си; деца с хиперактивност ADD, ADHD; деца с училищни проблеми концентрация, дислексии и много други.

Eег-биофийдбек най-често се препоръчва при: проблеми с концентрацията; проблеми с ученето - проблеми с поведението на децата; проблеми с психомоториката при децата; проблеми с настроението и емоциите; проблеми със съня; главоболия; след контузии на главата; след мозъчни инсулти и много други.

Други приложения на терапия с ЕЕГ-биофийдбек: помощно средство при лекуване на зависимости от: алкохол, наркотици и хазарт; терапия при лекуване на булимии и анорексии; допълнителна терапия при лечение на епилепсии; спомагателна терапия при деца с аутизъм; допълнително средство при лекуване на депресии и шизофрении.

Започва в 16 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…