Print this page

Учебен център Тера провежда биофийдбек тренинги за повишаване на цялостното здравословно състояние на човек (прилага се над 3-годишна възраст). ЕЕГ-биофийдбек е предназначен за: за тренинги на хора от всички възрасти с цел повишаване на концентрацията, паметта, умение за контролиране на емоциите, хиперактивност, управление на стрес, развиване на креативността, при логопедични нарушения - дислексия, дискалкулия, нарушения в говора, съня, тревожност, напрежение, хронична умора, зависимости, болки в гърба, хранителни разстройства, епилепсия, самооценка, умения за учене, релаксация и др.

Oт тренинги ЕЕГ-биофийдбек се възползват: мениджъри за повишаване на концентрацията, намаляване на стреса; спортисти за постигане на по-добри резултати в състезанията; учащи се за подобряване на паметта и концентрацията; актьори и художници за увеличаване на креативността си; деца с хиперактивност ADD, ADHD; деца с училищни проблеми концентрация, дислексии и много други.

Eег-биофийдбек най-често се препоръчва при: проблеми с концентрацията; проблеми с ученето - проблеми с поведението на децата; проблеми с психомоториката при децата; проблеми с настроението и емоциите; проблеми със съня; главоболия; след контузии на главата; след мозъчни инсулти и много други.

Други приложения на терапия с ЕЕГ-биофийдбек: помощно средство при лекуване на зависимости от: алкохол, наркотици и хазарт; терапия при лекуване на булимии и анорексии; допълнителна терапия при лечение на епилепсии; спомагателна терапия при деца с аутизъм; допълнително средство при лекуване на депресии и шизофрении.

Започва в 16 часа.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…