Опера Пловдив кани всички влюбени и почитатели на виното на двоен празник. Навръх 14 февруари ще се отбележат Трифон Зарезан и Свети Валентин в една вечер с Празничен коктейл и с комичната опера „Любовен еликсир” от Доницети, в която двама влюбени не могат да съберат смелост да кажат „Обичам те”. Чаша „любовен еликсир” и презентация от сомелиер, Томбола с награди и Дърво с валентинки са само част от изненадите за публиката в антракта на спектакъла! Коктейлът с дегустация на вино е безплатен за присъстващите, уточняват организаторите.

За Деня на жената Операта също подготвя изненада – осмомартенско кабаре „Мъжете. Мъжете…” със забавни арии от опери и оперети и със специалното участие на Милица Гладнишка на 7 март.

Билети се продават на касата на Операта, на каса МаскАрт и на касите на Ивентим.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…