С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение премина първата вечер от фестивала "Включи квартала- театър в парка", който снощи гостува в район Тракия, в парка до магазин Лидъл.

"Включи квартала- театър в парка" е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града.

И през лято 2020,  пловдивчани имат възможността да се насладят на театър на открито, в шест големи парка в града под тепетата и да гледат  комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран.
Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Входът е свободен.

Всички присъстващи снощи се забавляваха искрено с уникалната комедия, а след кроя желаещите за снимка и автограф се наредиха на опашка, за да се докоснат до любимите си актьори.
Утре вечер "Мъжът на жена ми" гостува в Парк " Белите брези" , кв. Кючук Париж. Началото е в 20:30 часа. Входът е свободен. От вас се иска да си донесете доброто настроение и нещо за сядане, съобщават организаторите.

Ако искате да станете част от това изживяване, не пропускайте и следващите дати: 

11 юли 2020г - Парк "Ружа" , кв. Смирненски
19 юли 2020г - Парк "Рибница" , кв. Кършияка
24 август 2020г - Парк "Бунарджик"
25 август 2020г - Парк "Каменица 2"
Началото е в 20:30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…