„Силата на идеално съчетаните вкусове“ е събитие от програмата на „Лято в Капана“

„Силата на идеално съчетаните вкусове“ е името на поредното събитие в програмата на „Лято в Капана“. На 30 юли, четвъртък, от 20:00 ч. на ул. Абаджийска 8 – 10, пред уиски бар „СандъкЪ“ ще се срещнете с 2-ма водещи експерти на 2 тематични места в Капана - квартал на творческите индустрии, разделени само от една стена. Ще си говорим за 2 напитки, носещи в себе си много история, традиции и култура. Една отворена дискусия, в която ще разберете много и ще научите много, не от кой да е , а от двама доказани експерти в своята сфера  - Гаро Узунян и Адриан Кумбилиев.

 

Гаро Узунян е един от учредителите на Bulgarian Whisky Academy- BGWA /официален партньор на Edinburgh Whisky Academy, Scotland/. Той е първият български автор на уиски тематика- създател на книгата „Уиски Хроники“, независим експерт, собственик на Уиски бар СандъкЪ, организатор и завладяващ презентатор. Наред с търговските си  и обществени дейности, професионално се занимава и с популяризиране на уиски културата в страната ни.

 

След разговор с него, драм  уиски вече никога не  е просто поредното питие, а се превръща в едно съвсем ново приключение в необятния свят на “течното злато”.

 

Адриан Кумбилиев е собственик на Чаена Къща Пловдив, един от най- утвърдените чай сомелиери в града на тепетата /и не само/. Адриан е израснал буквално сред чаени плантации, които възпитават у него любовта и постоянната жажда за усъвършенстване познанията за чая. Той ще ви запознае с традициите в чая, вкусовите качества и усещанията, които създава.

 

Двамата заедно ще разкрият силата на идеално съчетаните вкусове и елегантността на истинските напитки.

 

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от програмата на „Лято в Капана“. Организатор е „Библиотеката за Идеи и Събития“, входът е свободен.

 

 

Локация:  ул. „Абаджийска“; пред Whisky bar Sandak \ СандъкЪ

 

Начало: 20:00 часа (30.07.2020 | четвъртък)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…