Управителният съвет на „Дружество на писателите – Пловдив“ насрочи дата за своето Общо събрание, което ще се проведе на 17 ноември 2020 г., вторник, от 17:00 ч. в конферентната зала на Народна библиотека „Иван Вазов“.

Събранието ще се проведе при строго спазване на противоепидемичните мерки във връзка с разпространението на вируса Covid-19. Право на глас имат само редовните членове, платили членския си внос за текущата 2020 година.

 

Дневният ред включва:

 

1.      Отчет на творческата дейност на Дружество на писателите – Пловдив (проекти, четения, представяния на книги и др.)

 

2.      Финансов отчет, бюджет, отчитане на кампанията за събиране на членски внос за 2020 г., актуален списък на членовете на Дружеството.

 

3.      Отчет на Контролно-ревизионната комисия на Дружеството.

 

4.      Разни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…