Национално онлайн състезание „Разработване на маркетингова идея за малък местен бизнес“ ще проведе Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - гр. Свищов. Инициативата е на преподаватели от катедра „Маркетинг“. Основна цел на организаторите е да провокират мисленето на младите хора към развитие на местата, в които те живеят.
 
В състезанието ще се конкурират ученици от XI и XII клас. Те ще представят своята идея за развитие на местен бизнес с доклади, презентации и видеоклипове. Участниците от най-добрите екипи ще получат сертификат, даващ право да бъдат приети за обучение в предпочитана от тях специалност.
 
Учениците, които желаят да участват, могат да се регистрират на адрес http://bit.ly/TsenovAcademy в срок до 7 ноември 2020 г. До 9 ноември ще получат от организаторите материали и подробни указания. Разработените доклади се изпращат до 1 декември. Резултатите от състезанието ще бъдат обявени на 10 декември.
 
Информация за състезанието е пратена до всички средни училища в България. Добрите идеи може да са навсякъде. Можем и трябва да насърчаваме младите и предприемчивите. В утрешния ден те ще реализират днешните си идеи – тук, в България.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…