Ще научим защо е важно да посветим ден на местен сорт
 
Международен ден на Мавруда ще отбележим днес в Пловдив в рамките на фестивала "Дефиле на младото вино-2020". Ще разберем защо е важно да посветим ден на местен сорт. Това ще ни разкаже Красимира Кодукова от Wine Tour Maker. Събитието ще се проведе от18 часа в културен център „Тракарт“ (бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 89, Подлез „Археологически“).
Тя ще ни разкаже за инициативата, която са подели с Българската асоциация на винените професионалисти и за която търсят съмишленици, партньори и публика. - "Международен ден на Мавруда"! Защо точно мавруд, кога, как и къде ще се провежда новият празник, ще разберем от презентацията на Красимира.
 
При всички организирани събития с вход свободен, посетители се допускат до запълване на местата при спазване на въведените противоепидемични мерки!
Брой места за събитието - до 40.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…