Концертът "Песента сдружава, развеселява и утешава" е по повод 125 години от основаването на дружеството

 

 

Пловдивското певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ има удоволствието да покани пловдивчани и гости на града на своя дългоочакван Юбилеен концерт по повод 125 години от основаването на дружеството.

 

Събитието, под надслов "Песента сдружава, развеселява и утешава", ще се състои днес - 15 декември 2021 г. от 18.00 часа в залата на читалище „Шалом Алейхем – 1945“ на ул. Христо Г Данов № 20 и е с вход свободен. Концертът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

 

За посетителите се изисква представяне на зелен сертификат, съгласно действащите противоепидемични мерки и заповедта на МЗ.

 

Дружеството отправя специална покана към всички свои бивши и настоящи хористи, приятели и спомоществователи, както и към любителите на българското и славянско пеене и художествената музика да съпреживеят заедно с настоящите хористи празничното събитие и да отдадат почит на един културен феномен, чието развитие е разположено по времевия вектор на три столетия.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…