Хилда Казасян и Юлиан Вергов ще бъдат водещи на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022

За Хилда са били нужни 20 минути, за да приеме предизвикателството, а Юлиан дори сподели, че е мечтал да е домакин на бляскавото събитие!

Сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022 традиционно събира на едно място най-заслужилите и обичаните музиканти, артисти и популярни лица в България. В близките дни БГ Радио ще обяви и кои изпълнители ще представят новите си песни на 10-ти юни на сцената в зала Колодрум. Вече знаем, че в Пловдив за първи път ще видим на живо и емоционалното изпълнение на "Che Sara" от филма "Оркестър без име", която вече звучи в ефира на БГ Радио  с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

 

 

За втора поредна година над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най-пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim.

Гласуването за Годишните Музикални Награди на БГ Радио продължава до 9-и юни, а всички номинирани, какво ще видим на сцената и още подробности около церемонията в сайта на медията  и на официалните профили във Facebook и Instagram.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2022 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Български спортен тотализатор, Министерство на туризма, Nescafe Dolce Gusto, Аптеки 36,6 и Florina.  

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…